Mouse X or Y flip toggle

User avatar
Galactus55
Posts: 283
Joined: Mon Mar 20, 2017 12:14 pm
Location: Port Rowan Ontario, Canada

Mouse X or Y flip toggle

Postby Galactus55 » Fri Nov 01, 2019 2:25 pm

Need a Mouse X or Y flip toggle
May your frame rate be HIGH
And your Temperature LOW

User avatar
Golden Ace
Posts: 2618
Joined: Wed Dec 27, 2017 7:21 pm
Location: Woodbridge Virginia

Re: Mouse X or Y flip toggle

Postby Golden Ace » Fri Nov 01, 2019 3:23 pm

/invertmouse is the y flip

prior to today /invertmouse x would work. I have not tried today.
♪ Sometimes you feel like a Tank, Sometimes you don't! ♫

User avatar
Galactus55
Posts: 283
Joined: Mon Mar 20, 2017 12:14 pm
Location: Port Rowan Ontario, Canada

Re: Mouse X or Y flip toggle

Postby Galactus55 » Sun Nov 03, 2019 8:41 am

/invertmouse is the y flip

prior to today /invertmouse x would work. I have not tried today.
Nope does not work
Too bad I just can't play it like this just me.
A mouse flip toggle button in settings would be good. :)
May your frame rate be HIGH
And your Temperature LOW

Dirtsleeper
Posts: 80
Joined: Thu Nov 09, 2017 11:10 am
Location: Portsmouth, Ohio

Re: Mouse X or Y flip toggle

Postby Dirtsleeper » Sun Nov 03, 2019 4:00 pm

/invertmouse x
/invertmouse y

these should both work. I just tested in the CCT Beta
Ship of Heroes Programmer

User avatar
Galactus55
Posts: 283
Joined: Mon Mar 20, 2017 12:14 pm
Location: Port Rowan Ontario, Canada

Re: Mouse X or Y flip toggle

Postby Galactus55 » Wed Nov 06, 2019 12:25 pm

Flipping mouse command working all is great!!! :D
May your frame rate be HIGH
And your Temperature LOW

Posh Ice
Posts: 3
Joined: Sat Aug 19, 2017 5:07 pm

Re: Mouse X or Y flip toggle

Postby Posh Ice » Wed Nov 06, 2019 11:23 pm

Hi, found a bug with the invertmouse though...
It resets when you enter a building (like hospital)?

User avatar
Golden Ace
Posts: 2618
Joined: Wed Dec 27, 2017 7:21 pm
Location: Woodbridge Virginia

Re: Mouse X or Y flip toggle

Postby Golden Ace » Thu Nov 07, 2019 5:04 am

Yep every time you enter or exit an instance. Needs to be in the settings so it stays
♪ Sometimes you feel like a Tank, Sometimes you don't! ♫


Return to “Issues or suggestions for the CCT UI”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests